Пронајди ги скриените предмети (Игра)

Одлична игра која ќе ги стави на тест вашите детективски способности. Пронајдете ги сите предмети што побрзо можете и зголемувајте го својот рејтинг.

Светот на Динамоните (Игра)

Фати и собери десетици Динамони и обучи ги да станат посилни, поотпорни! Покажете ја својата моќ борeјќи се низ повеќе фази, фаќајќи други видови на Динамони во епска авантура исполнетa со тајните на зачудувачките Динамони! Ќе ги соберете ли сите и ќе стигнете ли до крајот на вашето патување?

Одбрани се од вонземјаните (Игра)

Вонземјани ја напаѓаат твојата база. Пукај во нив за да се заштитиш. Заработените пари вложи ги во појако оружје и поголема брзина на пукање.

Битка со тенкови (Игра)

Едноставна е за играње, само кликате на сликичките долу за каков тенк да пуштите кон противникот, но со тек на време почнувате сѐ попаметно и попаметно да ги инвестирате вашите пари.

Рулет: Златна треска (Заразна игра)

Имате 50 вртења на почеток, а ваша задача е со парите што ќе ги добиете да изградите град. Внимавајте, заштитете го, затоа што друг играч може да ви го нападне.

Паметен фудбал (Игра)

Фудбалот се игра на принцип на билијард, но е многу интересен затоа што и противникот е доста добар.

Битка на Орките (Игра: Стратегија)

Испраќајте Орки и змејови кон противничкиот замок, сѐ додека не го уништите.

Каубојци против зомбија (ИГРА)

На почеток почнувате да ги тепате со дрво, но понатаму играта се развива.

Игра: Фудбалче

Предупредување: Играта е толку заразна што нема да престанете да ја играте додека не ја превртите.

Хеликоптер (Игра од старата флиперска школа)

Брза игра, без инсталирање, која некого ќе врати во прекрасното минато, а на оние помладите ќе им стане јасно дека и порано се играле многу квалитетни игрички.

Игра: Возење мотор на едно тркало

Едноставна, но многу заразна игра. Одржете го моторот што е можно повеќе време на едно тркало. Доколку ја играте преку мобилен, свртете го хоризонтално!

Игра: Куглање (Без инсталирање, само кликни и куглај!)

Многу едноставна за играње, се игра брзо и без непотребно чекање. Одлична за релаксација и пуштање на мозокот на пасење.

Игра: Топовско ѓуле

Одлична и многу релаксирачка игра. Задржете, нишанете и пукајте. Треба да ги убиете сите непријатели за да го поминете нивото.

Игра: Шутирање пенали 2

За да шутнете повисоко, задржете и пуштете во моментот кога стрелката ќе покажува на местото каде што сакате да ја упатите топката.

Игра: Одбрана со кули (Само кликни и играј!)

Одлична стратешка игра во која треба да ги потрошите парите паметно, да купите кули кои најдобро ќе си ја завршат работата во справување со непријателите кои постојано доаѓаат. Пробајте ја, не треба инсталирање! ИГРАЈ!

Хексалау – Одлична логичка игра, која се игра веднаш, без инсталирање

Ваша задача е да споите 4 или повеќе шестоаголници со иста вредност.

Направи 10

Заразна логичка игра која се игра со денови и не се завршува на среќа!

Фудбалче

Одбрана со кули

Играта најдобро се игра на мобилен телефон, преку мобилната апликација на Мотика, која може да се превземе од следниот линк.

Тентрикс

Скриени предмети

Херои

Одлична стратешка игра во стилот на одбрана на кули, но овде вашиот замок го штитат вашите тројца херои, секој со различни магии.

Пресечи го јажето

Одлична и мегапопуларна логичка игра.

Адам и Ева

Одлична логичко-истражувачка игра во која треба да му помогнете на Адам да ја спаси Ева.

Нитро F1

Динамична трка за љубителите на брзото возење.

Тенк

Животните го бранат својот тенк, кој треба да се пробие низ противничките војски.

Пингвин против снешковци

Одбранете му ја куќичката на пингвинот од нападот на злобните снешковци!

Спаси ги чудовиштата

Одлична игра за инстант релаксација. Се игра во едно седнување. Ваша задача е да им ги пресечете бесилките на чудовиштата.

Јапонска логичка 2

Доколку сте фан на Јапонската логичка игра, тогаш ова ќе ви дојде како втор дел, а доколку не сте ја пробале, дајте и шанса.

Сестри

Играта е толку интересна што не стануваш од неа додека не ги поминеш сите нивоа. Не треба никаква инсталација, само кликни и играј.

+