Вонземјани ја напаѓаат твојата база. Пукај во нив за да се заштитиш. Заработените пари вложи ги во појако оружје и поголема брзина на пукање.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено