Нишанете и постигнувајте кошеви во се потешки и потешки ситиации, а при тоа собирајте и што повеќе ѕвезди. Имате неограничен број топки.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено