Брза игра, без инсталирање, која некого ќе врати во прекрасното минато, а на оние помладите ќе им стане јасно дека и порано се играле многу квалитетни игрички.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено