Кочанска снаодливост: Да не ја носи кацигата во раце

Автор: Вла Димир

Итар Пејо #619

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1017

Автор: Пауло Коељо

Младината денес

Автор: Спасе Василев

Итар Пејо #618

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1016

Автор: Пауло Коељо

Македонската Газоза во популарната американска серија „The Blacklist“

Автори: Ана Догазанска (слика 1) и Ивана (слика 2)

Итар Пејо #617

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1015

Автор: Пауло Коељо

Итар Пејо #616

Автор: Итар Пејо

Голема АХЦИЈА на портокал

Автор: Лаки

Мудра мисла од Пауло Коељо #1014

Автор: Пауло Коељо

Паралелно паркирање „Градски Ѕид“ – Центар

Автор: Зоко

Како еден делчевчанец ја гледа Македонија?

Автор: ЏолЕ

Итар Пејо #615

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1013

Автор: Пауло Коељо

Итар Пејо #614

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1012

Автор: Пауло Коељо

Итар Пејо #613

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1011

Автор: Пауло Коељо

На нашите патишта почнаа да се возат и кабриолет Голфови :)

Автор: Анонимен

Итар Пејо #612

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1010

Автор: Пауло Коељо

Итар Пејо #611

Автор: Итар Пејо

Мудра мисла од Пауло Коељо #1009

Автор: Пауло Коељо

Вака во Македонија се бега од училиште (буквално)

Автор: Анонимен

Итар Пејо #610

Автор: Итар Пејо

Прилепска смисла за хумор, за да го оправдаат прекарот :) (2 дел)

Автор: Анонимен

Мудра мисла од Пауло Коељо #1008

Автор: Пауло Коељо

Итар Пејо #609

Автор: Итар Пејо