Седум дена без дожд (логичка игра)

Оваа игра има 7 нивоа, каде секое ниво бара посебни логички вештини за да се реши. Подгответе се за неочекуван крај.

Запри ги терористите и спасете го светот (игра)

Поставете ја добро вашата војска за да ги запрете терористите.

Бегство од кинеска соба (игра)

Некој ве заклучил во кинеска соба. Вашата задача е да излезете од собата што е можно побрзо.
Ако сте човек кој донесува добри одлуки, тогаш лесно ќе ги пронајдете потребните предмети и ќе ги решите загатките.

Мини голф со хрчак (игра)

Игра која бара добра вештина и планирање.

Одбрана на земјата (игра)

Кралот почина, орките се на границата. Вие сте единствениот кој можете да ја спасите земјата од напаѓачите.

Гради и уништувај (игра)

Борете се во Вселената и изградете ја најголемата кула. Предупредување: Играта е заразна!

Смртоносна трка (игра)

Користете секакви средства за да ги запрете протвниците и да стигнете први на целта.

Чувар на шумата (заразна игра)

Организирајте ја добро вашата одбрана од суштествата во шумата и зачувајте го богатството.

Свештеникот против злото (игра)

Вампири излегуваат од своите гробови, а единствен преживеан е локалниот свештеник.

Фудбалски легенди 2016 (игра)

Изберете екипа и победувајте. Предупредување: Играта е заразна!

Вратете се дома (игра)

Понекогаш училиштето е многу досадно. Затоа еве ви занимација. Направете му го патот на автомобилчето за да стигне до дома.

Куп на шампионите (заразна игра)

Одлична верзија на мегапопуларната игра на Мотика, Фудбалски глави.

Сафари 2 (логичка игра)

Зебрата се шета со својот џип. Ваша задача е да и направите пат да помине.

Дедо Мраз собира подароци (игра)

Помогнете му на Дедо Мраз да ги реши загатките и да ги собере подароците.

Најпопуларните 10 игри за 2015

Предупредување: Заразни се!

Фудбалска лига на Индонезија (игра)

Можеби лигата не ви е позната, но играта е направена многу подобро од најпознатите фудбалски игри.

Тенис (игра)

Играјте храбро против своите противници, надградувајте се и стигнете рамо до рамо до Ѓоковиќ, Федерер и Надал.

Победи ги зомбите (игра)

Со тепање на зомбите собирате пари, со кои повикувате пријатели на помош и ги надградувате оружјата.

Патот до тоалетот (игра)

Момците имаат стомачни проблеми и не можат да се движат. Помогнете им да стигнат до тоалетот.

Држи се на страна! (игра)

Борете се со непријателите и собирајте пари за нови оружја. Едноставно?

Пукачки дрон (игра)

Одлична игра за испукување, релаксација и трошење на негативна енергија.

Изгубена пошта (игра)

Нацртајте ја патеката на авионот така што ќе ја соберете сета изгубена пошта.

Црна топка (игра)

Со помош на законите на физиката помогнете и на црната топка да стигне до својата сакана.

Земи ја круната (игра)

Срениот век е познат по интересните пронајдоци со кои се заштитувале замоците од крадци. Ваша задача е да го заштитие својот замок и да ја пронајдете украдената круна на кралот.

Зомби и Јулија (игра)

Ромео загина, но Јулија е овде да се бори со подзмјето. Доколку успее да го победи, ќе ѝ се врати саканиот Ромео.

Хивекс (логичка игра)

Засветете ги сите шестоаголници во неколку потези.

Одбрамбени кули (игра)

Запрете ги непријателите со помош на 5 основни елементи: оган, ветер, земја, вода и молња. Секој од нив има посебни карактеристики затоа комбинирајте ги паметно.

Војување со тенк (игра)

Надградувајте го вашиот тенк и извршувајте различни воени мисии.

Развивање паркови (игра)

Изградете ги елементите по правилен редослед за да изградите паркови за секаков тип на посетители. Едноставна но заразна игра!

Фудбалска физика (игра)

Необичен но многу весел фудбал.

+