Едноставна е за играње, само кликате на сликичките долу за каков тенк да пуштите кон противникот, но со тек на време почнувате сѐ попаметно и попаметно да ги инвестирате вашите пари.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено