Твојот автомобил е црвениот и треба да му направиш пат поместувајќи ги другите автомобили.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено