Одлична игра која ќе ги стави на тест вашите детективски способности. Пронајдете ги сите предмети што побрзо можете и зголемувајте го својот рејтинг.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено