Супер булдожер (логичка игра)

Преземете ја контролата на булдожерот и однесете ги различните товари на своите места.

Шампионат 2016 (игра)

Создадете своја екипа, надградувајте ја и победувајте.

Брз фудбал (заразна игра)

Интересен фудбал кој се игра само со глувчето.

Трето кралство (игра)

Земете ја улогата на генералн Лиу Беи. Изградете силна армија и бранете се од масивната инвазија.

Супер фудбалска ѕвезда Еуро 2016 (игра)

Мора да бидете многу прецизни ако сакате да го освоите шампионатот.

Што има во кутијата? (игра)

Логички предизвик за оваа недела! Решете ги загатките и дознајте што има во кутијата.

Поврзување линии (логичка игра)

На прв поглед играта изгледа лесна, НО… Решавајте ги различните логички задачи најбрзо што можете.

Фудбалски предизвик (игра)

Кликајте на соиграчите (жолтите точки), но бидете сигурни дека помеѓу вашите играчи нема од проивничките (црвени точки). Кога со било кој играч ќе забележите дека топката ќе стигне до голот, ШУТИРАЈТЕ!

Мече во супер авантура (игра)

Мечето треба да ја одбрани својата планета од туѓата инвазија.

Војување со дрвена кола (игра)

Внимателно возете ја колата и истражувајте.

Рони петелот (игра)

Собирајте ја храната и избегнувајте ги препреките.

Легендите на тенисот (заразна игра)

Не е лесно да се стане легенда, ви престојат тешки натпревари.

Лавиринтот на окото (игра)

Земете го клучот и стигнете до излезот. Логичка игра.

Одбранбена мрежа (игра)

Одлична стратешка игра. Бранете ги своите градови од жестоките напади.

Логички фудбал (игра)

Поврзувајте исти елементи и стигнете до голот на противникот.

Седум дена без дожд (логичка игра)

Оваа игра има 7 нивоа, каде секое ниво бара посебни логички вештини за да се реши. Подгответе се за неочекуван крај.

Запри ги терористите и спасете го светот (игра)

Поставете ја добро вашата војска за да ги запрете терористите.

Бегство од кинеска соба (игра)

Некој ве заклучил во кинеска соба. Вашата задача е да излезете од собата што е можно побрзо.
Ако сте човек кој донесува добри одлуки, тогаш лесно ќе ги пронајдете потребните предмети и ќе ги решите загатките.

Мини голф со хрчак (игра)

Игра која бара добра вештина и планирање.

Одбрана на земјата (игра)

Кралот почина, орките се на границата. Вие сте единствениот кој можете да ја спасите земјата од напаѓачите.

Гради и уништувај (игра)

Борете се во Вселената и изградете ја најголемата кула. Предупредување: Играта е заразна!

Смртоносна трка (игра)

Користете секакви средства за да ги запрете протвниците и да стигнете први на целта.

Чувар на шумата (заразна игра)

Организирајте ја добро вашата одбрана од суштествата во шумата и зачувајте го богатството.

Свештеникот против злото (игра)

Вампири излегуваат од своите гробови, а единствен преживеан е локалниот свештеник.

Фудбалски легенди 2016 (игра)

Изберете екипа и победувајте. Предупредување: Играта е заразна!

Вратете се дома (игра)

Понекогаш училиштето е многу досадно. Затоа еве ви занимација. Направете му го патот на автомобилчето за да стигне до дома.

Куп на шампионите (заразна игра)

Одлична верзија на мегапопуларната игра на Мотика, Фудбалски глави.

Сафари 2 (логичка игра)

Зебрата се шета со својот џип. Ваша задача е да и направите пат да помине.

Дедо Мраз собира подароци (игра)

Помогнете му на Дедо Мраз да ги реши загатките и да ги собере подароците.

Најпопуларните 10 игри за 2015

Предупредување: Заразни се!

+