Имате ограничен број на бомби, не се малку, но на погорните нивоа треба да внимавате како ги трошите.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено