Правете хоризонтални, вертикални или коси линии и собирајте поени. Играта е многу едноставна, но многу заразна.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено