Зомби инвазија (игра)

Нормалниот работен ден во канцеларија е нарушен од ненадејна зомби инвазија.

Три во ред (игра)

Нова верзија на легендарната класична игра, која нема човек што не сака да ја игра.

Јапонска 3D логичка игра

Нова усовршена верзија на логичката игра на Мотика која ги сруши сите рекорди на играност во Македонија (над 1 милион пати). Овој пат играте во тридимензионален простор. Пронаоѓајте ги истите коцки и спојувајте ги.

Издржлив дечко 2

Хард кор игра!

Пирати (игра)

Вие сте капетан на пиратски брод. Подгответе ги вашите топови и тргнете во лов на легендарното богатство.

Фудбалски глави

Предупредување: Заразна игра!

Јапонска логичка игра

Ваша задача е да најдете парови од исти слики кои можат да се поврзат со искршенa линија, со најмногу 2 прекршувања под агол од 90 степени.

Формула 1 херој

Мини голф во градината

Кошаркарски шампионат

Храбриот витез

Пинбал фантазија

Шпенадли во боја

Тестирајте си ги рефлексите со оваа едноставна, но заразна игра.

+