Имате 50 вртења на почеток, а ваша задача е со парите што ќе ги добиете да изградите град. Внимавајте, заштитете го, затоа што друг играч може да ви го нападне.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено