Смешни стрипчиња 165 (40 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip-7

15 смешни карикатури за новиот претседател на САД

Еден од предизвиците на новиот преседател на САД е и да ги трпи многубројните зафрканции на интернет на негова сметка, а судејќи според почетокот, за Доналд Трамп ќе ги има многу.

dobroutro

Смешни стрипчиња 164 (32 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

01-860x486

Смешни стрипчиња 163 (33 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip-26

Смешни стрипчиња 162 (38 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

kuka

Смешни стрипчиња 160 (39 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip (10)

Смешни стрипчиња 159 (34 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip (9)

Смешни стрипчиња 158 (34 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip (34)

Современи проблеми преку ЈАКИ карикатури

Вистината ќе допре до повеќе луѓе ако е претставена на креативен начин.

sov (28)

Смешни стрипчиња 157 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

smesniStr (19)

Тажната вистина за современиот свет

Италијанскиот илустратор Марко Мелграти преку своите дела го критикува современиот начин на живот и го тера гледачот да ѝ погледне на вистината во очи.

00

Смешни стрипчиња 156 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (27)

Магазинот „The New Yorker“ секоја година ги исмева луѓето со дипломи

Ова е начин на новите дипломирани студенти да им укажат на суровата реалност што ги чека по добивањето на дипломата.

the_new_yorker_03

Смешни стрипчиња 155 (31 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (15)

Смешни стрипчиња 154 (33 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (5)

Смешни стрипчиња 153 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (4)

Смешни стрипчиња 152 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinnja (31)

Не е лесно да им угодиш на дамите (стрип)

Поука: Упорноста секогаш се исплатува!

01

Смешни стрипчиња 151 (34 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (33)

Смешни стрипчиња 150 (32 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (6)

Смешни стрипчиња 149 (38 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stripcinja (32)

Смешно стрипче: Господинот со мачето

Господинот има прекрасно маче на кое не може да му одолее ниту една дама. Но, господинот има и една тајна :).

01

Смешни стрипчиња 148 (33 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

stricinja (20)

Стрип: Најголемиот проблем на современиот човек

Што друго ако не мобилниот телефон?

00

Смешни стрипчиња 147 (41 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip (10)

Смешни стрипчиња 146 (43 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

strip (36)

Современата реалност преку саркастичните илустрации на Антон Гудим

Московскиот уметник Антон Гудим наоѓа хумор во малите теми и преку своите карикатури и стрипчиња на шегобиен начин укажува на проблемите на современото општество.

sovr (1)

20 сатирични илустрации ја прикажуваат нашата зависност од технологијата

Уметноста често е огледало на социјалните прашања и проблеми на своето време. Со развојот на сеприсутниот интернет, паметните телефони и други интернет уреди, да се биде онлајн цело време не само што е возможно, туку е и де факто состојба за многу луѓе во светот. И порано сме објавувале слични сатирчни илустрации, но овие се […]

il12

Ако светските лидери беа Трансформери

Уживајте во серијата илустрации наречена „Трансформери“, дела на азербејџанскиот уметник Ѓундуз Агаев, познат по неговиот хумор и сатира.

00

Смешни стрипчиња и карикатури ТОП 10 за 2015

Најдоброто од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња.

стрипчиња