Ваш задача е со логичко комбинирање на работите на секоја сцена да му помогнете на Адам да продолжи понатаму и да го пронајде патот до Ева.

Реши ја загатката

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено