Ја паметите ли легендарната видео игра Еластоманија? Физиката и игривоста се речиси исти, само што се наоѓате во хорор свет.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено