Нема човек кој не ја сака(л) играта Тетрис. Ова верзија е направена како една потрга во која тетрисот ќе ве однесе на авантура во свет на вештерки и митски суштества! Придружете ѝ се на добрата малечка принцеза и обидете се да се ослободите од тврдината, мистериозната шума и пустината на злите духови.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено