Само повлечете со прстот или со глувчето ако ја играте на компјутер во правец во кој треба да се движи пакот.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено