Многу едноставна игра која ќе ги тестира вашите рефлекси. Штом ќе напише „FIRE!“ пукајте веднаш!

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено