Наградна игра

Каде му се капачињата на човекот?

2017-12-09

Автор: Крсте Кико Кленкоски

Не е важна големината, важна е упорноста

2017-12-09

Автор: Габриела Атанасова

Тажна слика за тоа како се стигнува до топла вода за туширање во клиника

2017-12-09

Автор: Михајло Коларов

Нов модел на Ауди (пали на туркање)

2017-12-09

Автор: Анонимен

Пред македонскиот гениј и боговите молчат! #64: Најсовремен безбедносен систем

2017-12-09

Автор: Бобан Трајковски

Некој сака да пешачи, некој е велосипедист, а некој… тракторист [Охрид]

2017-12-09

Автор: Викторија Аврамоска

Понуда на денот: Паркинг за 0 денари!

2017-12-09

Автор: Игор

Кога логиката ти е на „натпросечно“ ниво

2017-12-09

Автор: Драган Гаврилов

И во национална телевизија може да дојде до технички проблем…помеѓу колегите

2017-12-08

Автор: Анонимен

Се молат гостите да не земаат залет пред влезот

2017-12-08

Автор: Кики вук

Забранет влез за непоканети мачки

2017-12-08

Автор: Дерп

Кога некој сам не е свесен, тука е соседот да потенцира

2017-12-08

Автор: Дерп

Кога продаваш мебел со висок сјај, а климата не ти работи

2017-12-08

Автор: Борче

Да е здрав и жив, па што побргу да си го продадете

2017-12-08

Автор: Саше

Кога ќе те вработат од партија, па летаат убави зборови на сите страни

2017-12-08

Автор: Тоде

Македонскиот мајстор не пропушта ништо

2017-12-08

Автор: Тодор Тодоров

Сè си има рок на траење…

2017-12-08

Автор: Петар Илијоски

Никој не може да те пререди ако си ја земеш кваката во раце

2017-12-08

Автор: Анонимен

Браво бе царе, како му го плесна во фаца… А жена ти што е?

2017-12-08

Автор: Анонимен

Налепница од Skopje City Mall за почит!

2017-12-08

Автор: ДП

Пред македонскиот гениј и боговите молчат! #63: Модифицирано ѓезве

2017-12-07

Автор: Роберт Трајковски

Скопска врата со предизвик: Преживеј го првиот чекот

2017-12-07

Автор: M

Дедо Мраз ве поздравува

2017-12-06

Автор: Кристијан К

Дали гризнатите краставици доаѓаат со попуст?

2017-12-06

Автор: Кристијан К

Воопшто не се приметува, како ново…

2017-12-06

Автор: Кристијан К

Кога сакаш да објасниш каков возач си

2017-12-06

Автор: Кристијан К

Кога ќе решиш да излезеш со девојката во диско

2017-12-06

Автор: Кристијан К

Поправено на македонски начин

2017-12-06

Автор: Кристијан К

Кога ќе направиш грев и ќе се качиш на вага

2017-12-06

Автор: Наум

Кога ќе си направиш „апгрејд“ на Томос

2017-12-06

Автор: Благојче Јовчески

+