Помогнете ѝ на мајката кокошка да стигне до своето пиленце. Задржете на екранот, повлечете и пуштете. Можете да ја контролирате и додека е во воздух. Честито ново хоби!

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено