Правила:

  1. Наградата е мобилен телефон и се доделува еднаш на 3 месеци.
  2. Добитник е испраќачот на сликата или видеото што го виделе најголем број РАЗЛИЧНИ луѓе, а се објавува на крајот на секој трет месец.
  3. Испратените материјали треба да бидат интересни, забавни или бизарни случки, места или луѓе снимени во нашата мила татковина.
  4. фотографиите и видеата треба да се авторски и да не се објавувани во други медиуми.
  5. Со испраќање на материјали Вие се согласувате со условите на користење на порталот.
  6. Сликите се објавуваат во категоријата Македонски несекојдневни ситуации и на нашата Фејсбук Страна. Уредникот го задржува правото да не објави некоја слика или видео.
  7. Пишувајте на кирилица, не е тешко.
  8. Снимајте, сликајте, испраќајте и забавувајте се!

Сликите и видеата испраќајте ги преку

https://www.facebook.com/motika.com.mk/ или преку следниот формулар

Формулар за испраќање