Играта е одлична и за оние кои сакаат да се потсетат на добрите стари Нинтендо времиња, но и за оние што прв пат ја среќаваат. Поставувајте бомби за да ги скршите ѕидовите, но добро кријте се за да не извршите самоубиство.

Играј!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено