Куп на шампионите (заразна игра)

Одлична верзија на мегапопуларната игра на Мотика, Фудбалски...

Сафари 2 (логичка игра)

Зебрата се шета со својот џип. Ваша задача е да и направите пат да...

Дедо Мраз собира подароци (игра)

Помогнете му на Дедо Мраз да ги реши загатките и да ги собере...

Најпопуларните 10 игри за 2015

Предупредување: Заразни...

Фудбалска лига на Индонезија (игра)

Можеби лигата не ви е позната, но играта е направена многу подобро од најпознатите фудбалски...

Тенис (игра)

Играјте храбро против своите противници, надградувајте се и стигнете рамо до рамо до Ѓоковиќ, Федерер и...

Победи ги зомбите (игра)

Со тепање на зомбите собирате пари, со кои повикувате пријатели на помош и ги надградувате...

Патот до тоалетот (игра)

Момците имаат стомачни проблеми и не можат да се движат. Помогнете им да стигнат до...

Држи се на страна! (игра)

Борете се со непријателите и собирајте пари за нови оружја....

Пукачки дрон (игра)

Одлична игра за испукување, релаксација и трошење на негативна енергија....

Изгубена пошта (игра)

Нацртајте ја патеката на авионот така што ќе ја соберете сета изгубена...

Црна топка (игра)

Со помош на законите на физиката помогнете и на црната топка да стигне до својата...

Земи ја круната (игра)

Срениот век е познат по интересните пронајдоци со кои се заштитувале замоците од крадци. Ваша задача е да го заштитие својот замок и да ја пронајдете украдената круна на...

Зомби и Јулија (игра)

Ромео загина, но Јулија е овде да се бори со подзмјето. Доколку успее да го победи, ќе ѝ се врати саканиот...

Хивекс (логичка игра)

Засветете ги сите шестоаголници во неколку...

Одбрамбени кули (игра)

Запрете ги непријателите со помош на 5 основни елементи: оган, ветер, земја, вода и молња. Секој од нив има посебни карактеристики затоа комбинирајте ги...

Војување со тенк (игра)

Надградувајте го вашиот тенк и извршувајте различни воени...

Развивање паркови (игра)

Изградете ги елементите по правилен редослед за да изградите паркови за секаков тип на посетители. Едноставна но заразна...

Фудбалска физика (игра)

Необичен но многу весел...

Фати го јаболкото (логичка игра)

Помогнете му на бодликавото еже да ги собере јаболката за претстојната...

Заразна игра: Strike Force Heroes 3

Истрошете ја вашата негативна енергија врз овие виртуелни...

Фудбалска ѕвезда (игра)

Брзо давајте што е можно повеќе...

Дилок (игра)

Загатка во која ваша задача е да ја однесете топката до целта без да ги допрете ѕидовите. Мислите дека е лесно? Пробајте си ги...

Енергетски спектар (логичка игра)

Заразна логичка игра. Со помош на огледалата насочете ги зраците така што ќе поминат низ сите...

Патот на смртта (игра)

Одлична, динамична игра од старата школа. Возете во градот кој е под зомби...

Чувари на шумата (игра)

Бранете се од чудовиштата и спасете ги магичните...

Убијте го Марио (игра)

Нова необична верзија на легендарната игра Супер Марио. Овој пат ваша задача е да го убиете...

Пет птици (игра)

Интересна вежба за вашата меморија и концентрација. Гледајте ги и слушајте ги птиците како пеат по ред. Откако ќе завршат, кликајте ги по истиот...

Викинзи (игра)

Викинзите најдоа мапа со многу богатсво, но и многу непријатели. Внимателно соберете војска и започнете со...

Кралски стражар (игра)

Стрелајте ги чудовиштата и одбранете го...

+