Интересна вежба за вашата меморија и концентрација. Гледајте ги и слушајте ги птиците како пеат по ред. Откако ќе завршат, кликајте ги по истиот редослед.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено