Заразна логичка игра. Со помош на огледалата насочете ги зраците така што ќе поминат низ сите топки.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено