Ромео загина, но Јулија е овде да се бори со подзмјето. Доколку успее да го победи, ќе ѝ се врати саканиот Ромео.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено