Предупредување: Заразни се!

02

Тенис (одлична игричка)

Победете ги сите противници за да започнете да играте на светската сцена.

rakomet

СП во ракомет 2015 (игра)

Конечно спортска игра во која ја има и Македонија. Давајте што е можно повеќе голови и бранете ги ударите на противниците.

02

Уништи го замокот (игра)

Вашата цел е да ги уништите сите бранители користејќи што е можно помалку удари.

^01

Бомбардер во војна (игра)

Исполнувајте ги мисиите нарачани од Пентагон и надградувајте го својот авион.

02

Снајперист 2 (игра)

20 нови и оригинални снајперски мисии. Нова приказна на нашите два антихерои.

01

Подготвен да умре 2 (игра)

Предупредување: Многу заразна игра која нема да ја оставите додека не ја поминете цела! Надградувајте го вашиот автомобил и ништете се пред себе.

01

Воени херои (игра)

Интересна верзија на класичната одбрана со кули.

01

Чувари на шумата (игра)

Бранете се од чудовиштата и спасете ги магичните кристали.

01

Возачот и гравитацијата (игра)

Неверојатни авантури и неваројатно ниво на адреналин ве чекаат! Обидете се да не ја загубите својата глава и да направите добар резултат.

01

Каде е Нова Година? (игра)

Брајте ја, добро е скриена.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено