Запрете ги непријателите со помош на 5 основни елементи: оган, ветер, земја, вода и молња. Секој од нив има посебни карактеристики затоа комбинирајте ги паметно.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено