Загатка во која ваша задача е да ја однесете топката до целта без да ги допрете ѕидовите. Мислите дека е лесно? Пробајте си ги силите!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено