Изградете ги елементите по правилен редослед за да изградите паркови за секаков тип на посетители. Едноставна но заразна игра!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено