Викинзите најдоа мапа со многу богатсво, но и многу непријатели. Внимателно соберете војска и започнете со освојувањето.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено