Срениот век е познат по интересните пронајдоци со кои се заштитувале замоците од крадци. Ваша задача е да го заштитие својот замок и да ја пронајдете украдената круна на кралот.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено