Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 10 за месец ноември 2017. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео. Фотографиите кои ни ги испративте на крајот на ноември ќе влезат во конкуренција за награда за месец декември.

#1 МЕСТО: Бојан К.

Сликата ја виделе 14011 луѓе

Можеш секого да излажеш, ама „брачедот“ не можеш!

#2 МЕСТО: Александар

Сликата ја виделе 12972 луѓе

Кога ќе се вратиш од пазарење со сопругата

#3 МЕСТО: Васко Тодоровски

Видеото го виделе 12894 луѓе

Охридско дете од новата генерација, тестира Алкател телефон од старата генерација

 

#4 МЕСТО: Неотпакуван шиликурант

Сликата ја виделе 11214 луѓе

Кога сакаш да и покажеш на девојката дека можеш да ги задоволиш сите нејзини апетити

#5 МЕСТО: Антонио

Видеото го виделе 10613 луѓе

Како и со што децата од село Тркање, Кочани, играат фудбал на часот по Физичко

 

#6 МЕСТО: Бојан К

Сликата ја виделе 10363 луѓе

Кога не му ја „спуштуваш“ доволно и он бара уште да ја „спуштуваш“

#7 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 9706 луѓе

Какви четива по македонски јазик учат нашите деца во 4-то одделение?

#8 МЕСТО: АБВ

Сликата ја виделе 9401 луѓе

Можеби Манујела е со четири ѕвездички, ама тетоважата е со нула

#9 МЕСТО: Даци

Сликата ја виделе 8577 луѓе

Какви филмови гледаат мамичките за да споделуваат „корисни домаќински муабети“

#10 МЕСТО: Мирче Гончевски

Сликата ја виделе 8094 луѓе

Соседите револтирани од секојдневната „Оревокршачка“

ЗАБЕЛЕШКА: Како што пишува во правилата на наградната игра, добитник е испраќачот на сликата или видеото што го виделе најголем број РАЗЛИЧНИ ЛУЃЕ. Ние имаме детални статистики за сите кликови со голем број на параметри, така што местењето е невозможно. Следниве 3 слики се дисквалификувани заради обид за лажирање кликови:
https://www.motika.com.mk/stefan-ne-pokanuva-site-na-salava/
https://www.motika.com.mk/na-profesorkata-po-makedonski-jazik-ne-i-se-site-ofci-na-broj/
https://www.motika.com.mk/fer-poraka-do-site-gospoda-serachi/

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено