Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 15 за месец јуни 2018. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео.

#1 МЕСТО: Никола Коленц

Сликата ја виделе 39402 луѓе

Бившиот дечко ѝ пишува на Ана во 3 наутро, но телефонот го зема сегашниот дечко

#2 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 34824 луѓе

Малта – нова македонска хит песна со провокативно видео и уште попровокативен текст

#3 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 32179 луѓе

Марте Наумовска ќе го менува името и ќе станува муслиманка. Од сега па натаму да ѝ се обраќате со Марте Султан!

#4 МЕСТО: Дамјан Гугучевски.

Видеото го виделе 31298 луѓе

Битолчанец на плажа


#5 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 37790 луѓе

Љубов ли е ова, што ли е?

#6 МЕСТО: Анонимен

Видеото го виделе 29628 луѓе

Црнецот кој во Италија рабоотел со Македонци се претворил во вистински Македонец


#7 МЕСТО: Анонимен

Видеото го виделе 23178 луѓе

Македонското ниво на култура преку еден прост пример


#8 МЕСТО: Анонимен

Видеото го виделе 15536 луѓе

Крадец на велосипед снимен на камера во Аеродром. Кој го препознае нека го пријави!


#9 МЕСТО: Андријана Терзиоска.

Видеото го виделе 14451 луѓе

Срцето да ти заплаче: Боби од село Слатина ја пее „Имала мајка девет сина“ на големиот православен празник Свети Талалеј


#10 МЕСТО: Битолчанец

Сликата ја виделе 13189 луѓе

Битолски начин на реновирање на станот


#11 МЕСТО: Игор Јанчески

Видеото го виделе 12475 луѓе

Одлепено чевларско оро на свадба во Кавадарци


#12 МЕСТО: Пеце Кецот

Видеото го виделе 11341 луѓе

Уште еден африканец се помакедончи, дури одбра и политичка страна 🙂


#13 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 11206 луѓе

Што ти е потребно за чисто лице? Испробано било!

#14 МЕСТО: Јане

Сликата ја виделе 10753 луѓе

Сопственичката на изгубеното куче во населбата Точила во Прилеп нуди ПАЛАВА награда за пронаоѓачот

#15 МЕСТО: Автор: Дарко Николов

Сликата ја виделе 10191 луѓе

Како македонска домаќинка служи сезонска салата на +35?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено