Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 10 за месец јануари 2018. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео. Фотографиите кои ни ги испративте на крајот на јануари ќе влезат во конкуренција за награда за месец февруари.

#1 МЕСТО: Канго

Видеото го виделе 43124 луѓе

Пијан битолчанец разговара со брат му во Германија во живо од Баиро


#2 МЕСТО: Никола Коленц

Сликата ја виделе 23779 луѓе

Оградата на терасата на еден стар металец од Гевгелија

#3 МЕСТО: Јовица Најдовски

Сликата ја виделе 20559 луѓе

Мајстор Перо (возач на автобус) добил непристоен предлог од скопјанка желна за авантура

#4 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 18700 луѓе

Како кумановски татко дознава дали неговата ќерка има дечко?

#5 МЕСТО: Ристе Димов

Сликата ја виделе 14858 луѓе

Пред македонскиот гениј и боговите молчат! #68: Централно греење на македонски начин

#6 МЕСТО: Пеки

Сликата ја виделе 14147 луѓе

Додворување во 21-ви век

#7 МЕСТО: Билјана Симоновска

Сликата ја виделе 13352 луѓе

Оној кд не ти е битна особа што ти честита прва Нову годину

#8 МЕСТО: Цаки

Видеото го виделе 12574 луѓе

Драчевчанец коледари на бензинска пумпа


#9 МЕСТО: Кика

Сликата ја виделе 11952 луѓе

Кристина поставува многу тешки прашања

#10 МЕСТО: Васко

Сликата ја виделе 11359 луѓе

Домаќине, добри гости ти дојдоа… Но, како ќе си отидат?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено