Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 10 за месец март 2018. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео. Фотографиите кои ни ги испративте на крајот на март ќе влезат во конкуренција за награда за месец март.

#1 МЕСТО: Игор За Инат Стојнов

Видеото го виделе 28512 луѓе

Најголемиот ДПМНЕ-овец во Македонија!

 

#2 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 27319 луѓе

Лила вели светло било, мене на нешто друго ми личи

#3 МЕСТО: Анонимен

Видеото го виделе 24428 луѓе

Дојде време за одмазда на битолските мафијаши од Баиро

 

#4 МЕСТО: Дарко Јефремов

Видеото го виделе 23200 луѓе

Македонец од Америка ги поздравува Македонците во Австралија

 

#5 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 22375 луѓе

Ќерка ми е трето одделение и ме праша како да го одговори третото прашање на тестот по Општество

#6 МЕСТО: Анонимен.

Видеото го виделе 18634 луѓе

Говорот на 14-годишниот Игор Марковски, на вчерашните протести во Сиднеј

 

#7 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 12722 луѓе

Како еден Србин гледа на проблемот на Македонија со името?

#8 МЕСТО: Александар Китановски

Сликата ја виделе 12422 луѓе

Дојде животот и во Делчево! Ако не верувате, гледајте!

#9 МЕСТО: Дејан

Видеото го виделе 11188 луѓе

Само во Македонија: Кога газдата ќе ти рече да работиш и за време на викенд

 

#10 МЕСТО: Ѓоко Тргачевски

Сликата ја виделе 10225 луѓе

Ниту еден од тројцата браќа ја нема повторено латиница

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено