Наградна игра

Со какви „безбедни“ гуми возат нашите камионџии?

2018-10-16

„Ова можеби и не е несекојдневна ситуација, затоа што со вакви гуми македонските шофери секојдневно возат, затоа што газдите се циции и воопшто не се грижат за безбедноста на возачите. После не во Европа, нигде нема да не примат!“ – Вели анонимниот камионџија кој ни ја испрати фотографијата. Повелете на коментари.

Како да се заштитиш од македонските возачи што пцујат?

2018-10-14

Автор: Јовица

Македонски мајстори за клими

2018-10-14

„Дојдоја мајсторите ја ‘монтираја’ климата а ѕидот го извалкаја гратис.“ Автор: Глигор

Со вакво име не му треба никаква друга реклама

2018-10-14

Автор: Андреј Каламукоски

Првиот летачки автомобил во Македонија

2018-10-14

Автор: Кики Арсова

Слабо англискиот…

2018-10-14

Автор: Јане Костески

На ова прилепско „Фејк такси“ ќе му подзавиди и Драган Вучиќ

2018-10-13

Автор: Божидар Кукески

Еве што се случува кога „македонски мафијаш“ ќе се изнервира во тоалетот во дискотека

2018-10-13

Автор: Мартин Мако

Вака правилно се носи кацига, Горде ми кажа

2018-10-12

Автор: Сања Очигледно е дека човекот тргнал по стапките на поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, која (за оние кои сѐ уште ѝ немаат фатено сеир) неодамна ни покажа нов „иновативен“ начин како да си ја носиме кацигата.

На пазарот во Битола грозјето има „бесни“ семки

2018-10-12

Автор: Кире

Тројна тврдоглавост: Ниту Фиќото, ниту магарињата нема да се поместат

2018-10-11

Автор: Перо Цврц

Како ќе се справи Хан со бабата на поранешниот министер Милошоски?

2018-10-10

Антонио Милошоски му постави прашање на комесарот за проширување и соседска политика, Јоханес Хан, откако тој изјавил дека на пратеници од ВМРО-ДПМНЕ им се закануваат за да не поддржуваат референдумот. Еве што го праша Милошоски Хан на Твитер: „Господине Хан, ако го поддржам неуспешниот референдум и неуставниот договор за името, мојата баба ми се закани […]

Не ти треба шлеп-служба кога си имаш креативност

2018-10-10

Автор: Були Бе

Во скопската населба Ќерамидница, и кучињата шетаат по ќерамиди

2018-10-09

Автор: Ивана Спасовска

Среќен и уште кај мама

2018-10-09

Автор: Анонимен

Менито на еден традиционален македонски ресторан

2018-10-08

Автор: Сашо Митрев

Поим за важна вест за типичен македонски портал

2018-10-08

Автор: Радмила

Како паркира битолски кабадаја?

2018-10-08

На влезот на паркингот за никој да не може ниту да влезе, ниту да излезе. Автор: Анонимен

Ако не сте знаеле каде живеете и ако не сте приметиле до сега, тука се разните ТВ „експерти“ за да ви ги отворат очите

2018-10-07

Автор: Наско Панов

Што може да се купи за 500 денари преку интернет?

2018-10-05

Автор: Г. Василев

Она кога ке се вратиш со мислите пред 30 години… Сликано на Тиквешко езеро кога е спуштена водата

2018-10-04

Автор: Александар

Штом некој му одговорил, значи сфатил што сака да каже

2018-10-04

Автор: Филипандро

Македонски изум: Монтирани влечки за миење садови

2018-10-04

Автор: Светлана

Зошто да се распишува тендер, кога училиштето може да набави гуми и вака :)

2018-10-02

Автор: Стефан Настевски

Митко сакал да ви се пофали што купил од една наша позната продавница за играчки

2018-10-01

Сликата е испратена за наградната игра на Мотика. Автор: Митко

Ја фатив колешката на дело како „разговара“ на телефон

2018-10-01

Сликата е испратена за наградната игра на Мотика. Автор: Емили

Струмичко чергиче за пред врата

2018-09-27

Автор: Анонимен

Е ова е прав комуњар, а не како тебе!

2018-09-25

Автор: Маша Иванова

Жени не им давајте на мажите да чистат, ти тера на порок

2018-09-25

Автор: Анонимен

Навистина „само кај нив“ можете да купувате на овој начин

2018-09-25

Автор: Томче Глигоров

+