Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 10 за месец април 2018. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео. Фотографиите кои ни ги испративте на крајот на април ќе влезат во конкуренција за награда за месец мај.

#1 МЕСТО: Ивица Коцов

Видеото го виделе 35959 луѓе

Како се слави добивка на Џекпот од 50.000 денари во казиното во Кочани?


#2 МЕСТО: Божидар Кукески

Видеото го виделе 34345 луѓе

Абе брат, кај си? (На гости во Прилеп)


#3 МЕСТО: Стефан

Видеото го виделе 17694 луѓе

Како се отстранува блокатор за автомобили во Штип?


#4 МЕСТО: Виктор Ѓошев

Видеото го виделе 15812 луѓе

Виктор Ѓошев поставил камери за да види кој му ги краде влечките од пред вратата


#5 МЕСТО: Тоше Спиридонов

Сликата ја виделе 13925 луѓе

Да не речете после не сум ви кажал…

#6 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 12069 луѓе

Пронајди ги чорапите во градски автобус во Скопје

#7 МЕСТО: Ѓоко Тргачевски

Сликата ја виделе 11326 луѓе

Ниту еден од тројцата браќа ја нема повторено латиница

#8 МЕСТО: Анонимен

Видеото го виделе 10577 луѓе

Ај речи пеперутка! (Гледајте до крај!)


#9 МЕСТО: Никола

Сликата ја виделе 10367 луѓе

Живот во РМ: Плата за генерален директор?!

#10 МЕСТО: Давид Тасев

Сликата ја виделе 9763 луѓе

Како го оправдува отсуството ученик од Кочани

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено