Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 10 за месец јули 2018. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео.

#1 МЕСТО: И. Стојанов (Gunner)

Сликата ја виделе 29964 луѓе

И оваа година европски цени во нашиот мил Охрид

#2 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 24148 луѓе

Печалбарски резил со Ламбургини пред наплатната рампа Гостивар – Тетово

#3 МЕСТО: А.А.

Сликата ја виделе 23912 луѓе

Си фатил женска близначка, но нашол и финта како да ја разликува

#4 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 20682 луѓе

Бех сос козите и она ми пиша да дошла да си поигра со стапо

#5 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 17323 луѓе

Фраерот ги поздрави сите чупиња што се мажија или си фатија дечковци

#6 МЕСТО: Пеце Кецот

Видеото го виделе 11621 луѓе

Уште еден африканец се помакедончи, дури одбра и политичка страна 🙂


#7 МЕСТО: Анонимен

Видеото го виделе 10990 луѓе

Македонец ја научил црнкињата како да си побара основна работа


#8 МЕСТО: Автор: Ѓорги Соколовски

Сликата ја виделе 10802 луѓе

Кочански пензионер бара жена на класичен начин. Што мислите ќе најде ли?

#9 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 10740 луѓе

Пред македонскиот гениј и боговите молчат! #80: Чистење на тераса во Тафталиџе

#10 МЕСТО: Анонимен

Сликата ја виделе 10105 луѓе

Ова се „Французите“ кои станаа светски шампиони во фудбал

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено