Голема благодарност до сите оние што ни испратија смешни фотографии и видеа. Ова се најпопуларните 10 за месец декември 2017. Наградната игра продолжува и наредните месеци. Само кликнете на плусот десно долу и испрате ја вашата слика или видео. Фотографиите кои ни ги испративте на крајот на декември ќе влезат во конкуренција за награда за месец декември.


Место број 1
40125пати видено

На Марте Наумоска и пукна филмот додека пееше песни во живо на Фејсбук

Некој ѝ напиша да не се омажела за тој што го сака, па Марте му одговори :).

Автор: Ненад ИнадескиМесто број 2
34728пати видено

Дедото знае како да си го направи интересен ЦЕЛ ПАТ од Тетово за Скопје

Видеото е снимено во патничко комбе на релација Тетово – Скопје.Место број 3
24402пати видено

И после некој ќе рече кај нас немало големи намалувања! Еве како се прави тоа, но внимавајте при лепењето!

Автор: АнонименМесто број 4
20276пати видено

Некој се обидел да подметне ваква фалсификат пара во еден од најголемите супермаркети во Скопје

Видеото е испратено за наградната игра на Мотика. Автор: Дарко.Место број 5
18909пати видено

Македонец на Малта… Срам македонски!

Автор: Ј.Н.Место број 6
18452пати видено

Прилепчанец за 5 минути паркинг плати 1500 денари

Автор: Бране СтоиловскиМесто број 7
18004пати видено

Шизикот искрено си кажува дека само сакал да ја помине

Автор: Христина СтеваноскаМесто број 8
16351пати видено

Анита и напалениот Бобан

Автор: АнонименМесто број 9
15748пати видено

Браво бе царе, како му го плесна во фаца… А жена ти што е?

Автор: АнонименМесто број 10
14851пати видено

Детево направи прилично многу глупости низ Скопје само затоа што 2000 други деца му кликнале Subscribe на YouTube

Пусти мерак за популарност на интернет, што не ќе те натера да направиш.


Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено