Играта е толку интересна што не стануваш од неа додека не ги поминеш сите нивоа. Не треба никаква инсталација, само кликни и играј.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено