Одлична стратешка игра во која треба да ги потрошите парите паметно, да купите кули кои најдобро ќе си ја завршат работата во справување со непријателите кои постојано доаѓаат. Пробајте ја, не треба инсталирање!

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено