За да шутнете повисоко, задржете и пуштете во моментот кога стрелката ќе покажува на местото каде што сакате да ја упатите топката.

ИГРАЈ

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено