Едноставна, но многу заразна игра. Одржете го моторот што е можно повеќе време на едно тркало. Доколку ја играте преку мобилен, свртете го хоризонтално!

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено