Одлична и многу релаксирачка игра. Задржете, нишанете и пукајте. Треба да ги убиете сите непријатели за да го поминете нивото.

ИГРАЈ!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено