Сестрите кои со своите гласови ќе ве остават без зборови!

Сестрите кои со своите гласови ќе ве остават без зборови!

Настапија на едно јужнокорејско музичко натпреварување, а колку добро се покажаа уверете се и сами!

20 работи кои ги научивме од рекламите

1. Секоја девојка со посветол фустан носи во чантата дволитарcко шише средство за перење алишта.

2. Луѓето што живеат во огромни, луксузно опремени апартмани, се хранат со најевтинте салами и маргарини.

3. Во диcкотеки и ноќни клубови македонcките убавици јадат cмоки и чипcoви.

Селанецот од штипско Крупиште кој се шетал со тегла со 40.000 евра во неа

Селанецот од штипско Крупиште кој се шетал со тегла со 40.000 евра во неа

Докторите од штипската болница примиле човек повреден во сообраќајка кој во рацете стегал тегла со 40.000 евра во неа. Еве ја неговата приказна.

Фејсбук разговор: Девојка дозна дека на стариот познаник добро му тргнал бизнисот

Уште една шокантна приказна за времето во кое живееме.

+