„Ако ме снема, умрел сам од алкохол и од жени“ :).
Дечково во Штип е познат како Нинџа. Еве зошто.
Благодарност до Хајрудин Сендиќ

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено