Детево уште од мали нозе заработува и го храни своето семејство продавајќи балут, јајца од патка со ембриони внатре, кои се многу популарна улична храна во Филипините. Човеков случајно го слушна како пее на улица и го сними.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено